Få inspiration til at indrette din have

Skal din have laves om, anlægges fra ny eller skal der bare ske lidt nyt i dit udeområde, får du her have inspiration, som kan være hjælp til dig, der skal i gang med indretning af have.

Det kan være rigtig rart med lidt have inspiration til have indretning, da det giver nye inputs og ideer, som du måske ikke ellers ville være kommet på. Inspiration til indretning af have kan være alt fra spændende områder og zoner i haven, til belysning og legeområder. 

Have indretning med plads til samvær 

En have er et uderum, men det har mange lighedstræk med rum indendørs. Rigtig mange kan nemlig godt lide at bruge haven til samvær, hyggelige stunder og afslapning. Have inspiration til indretning af have, hvor der er gjort plads til samvær, kan være, at du laver zoner eller områder i din have, som er dedikerede til samvær.

Det kan være et spiseområde med et langt bord, hyggelig udebelysning og plads til dem, du holder af. En anden zone til indretning af have kan være et afslappende hjørne af din have, hvor der er gjort plads til, at man kan koble fra, tage en lur og bare slappe af.

Inspiration have med samvær kan for eksempel være hængekøjer i træerne eller solvogne, som i den grad byder op til samvær, hygge og afslapning. Det er inspiration til have, som har stort fokus på at være sammen udenfor. 

Inspiration til have med et spiseligt twist 

Have indretning og inspiration til have kan også tage udgangspunkt i nytte og spiselige sager. Hvis du bruger din have meget og sætter pris på at kunne gå ud og plukke ting og sager til din madlavning, bør du kigge efter have inspiration med fokus på have indretning med urte- og køkkenhave.

Det kan være rigtig givende at lave have indretning med en køkkenhave fyldt af frugter, bær og diverse urter, fordi det giver meget liv i haven, du får ting til din madlavning og din have bliver samtidig rigtig praktisk. På den måde kan din madlavning få inspiration have, og du vil både sætte mere pris på din indretning af have og din madlavning, fordi du ved, hvor ingredienserne kommer fra. 

Indretning af have med fokus på brug 

Når du skal lave indretning af have, skal du have fokus på, hvad din have skal bruges til. Skal der både være plads til hygge og samvær og en stor køkkenhave, eller er det andre ting, der er vigtigere for dig, når du skal finde have inspiration og lave indretning af have.

Hvis du har børn, bliver din have måske også brugt til leg og boldspil, hvilket kan være rart og vigtigt at gøre plads til i din have indretning. Når du gør plads til de ting, du i virkeligheden bruger din have til, får du en have indretning, som passer til dit liv, men hvor der samtidig er tænkt over alle elementer med brug af have inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *